Επικοινωνία
Εδρα: Πάτρα
- | 2610996333 | 2610996302 | 2610996303 | 2610996304 | 2610996305 | 2610996300 | 2610996301
Χάρτης
Τμήμα Επιστήμης των Υλικών
Επιλεγμένα Νέα
Κατηγορία: Προπτυχιακά
Εφαρμογή του μέτρου Ανώτατης Διάρκειας Φοίτησης – Διαγραφή φοιτητών
21 Νοεμβρίου 2024
Κατηγορία: Φοιτητική μέριμνα
Αποτελέσματα αξιολόγησης αιτήσεων στέγασης Μεταπτυχιακών Φοιτητών στις Φοιτητικές Εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών ακαδ. έτους 2024 – 2025
14 Νοεμβρίου 2024
Φοιτητικές ομάδες
Οι Ανακοινώσεις του τμήματος
- Εφαρμογή του μέτρου Ανώτατης Διάρκειας Φοίτησης – Διαγραφή φοιτητών
21 Νοεμβρίου 2024
- Hult Prize || Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός φοιτητικής επιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο Πατρών
14 Νοεμβρίου 2024
- Διοργάνωση διαδικτυακής ημερίδας με θέμα: “Computational Materials Science 2024 (CMS24)”
14 Νοεμβρίου 2024
- Οδηγίες ορκωμοσίας – χρήσιμες πληροφορίες
8 Νοεμβρίου 2024
- 20 Minutes of Innovation by EUROAVIA Patras
29 Οκτωβρίου 2024
- Εκδήλωση Γραφείου Πρακτικής Άσκησης
22 Οκτωβρίου 2024
- Έναρξη περιόδου δηλώσεων και διανομών συγγραμμάτων Χειμερινού εξαμήνου 2024-2025
18 Οκτωβρίου 2024
- Έναρξη εργαστηρίου Πληροφορικής Ι
17 Οκτωβρίου 2024
Πρόγραμμα Φαγητού φοιτητικής εστίας
Πρωινό Κυριακή 24/11/24
Γάλα, καφές, τσάι, άρτος, βούτυρο , μαρμελάδα,ζαμπόν,τυρί,χυμός
Γεύμα Κυριακή 24/11/24
Πρώτο Πιάτο: Σούπα ζυμαρικών
Κυρίως Πιάτο: Γαλοπούλα αλά κρεμ με μανιτάρια -χυλοπίτες ή Παστίτσιο
Μπουφές Σαλάτα: Μαρούλι με κρεμμύδια φρέσκα, ρόκα-λόλα , ντομάτα,πιπεριά,κρεμμύδι
Επιδόρπιο: Φρούτο Εποχής 2 επιλογές,
Δείπνο Κυριακή 24/11/24
Πρώτο Πιάτο: Ριζότο με αλλαντικά
Κυρίως Πιάτο: Φασολάκια λαδερά με πατάτες ή Τριβελάκι καρμπονάρα τυρί τριμμένο
Μπουφές Σαλάτα: Μαρούλι με κρεμμύδια φρέσκα, ρόκα-λόλα , ντομάτα,πιπεριά, κρεμμύδι
Επιδόρπιο: Φρούτο Εποχής 2 επιλογές, Τυρί φέτα
Ενημέρωση
Κατηγορία: Βιβλιοθήκη
Σεμινάρια Introduction to Scopus – Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
24 Νοεμβρίου 2024
Κατηγορία: Βιβλιοθήκη
Έναρξη της δράσης “Η δύναμη των λέξεων” για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025
22 Νοεμβρίου 2024
Κατηγορία: Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών
Virtual Open Day & Προκήρυξη | Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών – Εκπαίδευση και Πολιτισμός
21 Νοεμβρίου 2024
Το Τμήμα μου
Εδρα: Πάτρα
- | 2610996333 | 2610996302 | 2610996303 | 2610996304 | 2610996305 | 2610996300 | 2610996301
Φοιτητική μέριμνα
Τμήμα Επιστήμης των Υλικών
Οι Ανακοινώσεις του τμήματος
- Εφαρμογή του μέτρου Ανώτατης Διάρκειας Φοίτησης – Διαγραφή φοιτητών
21 Νοεμβρίου 2024
- Hult Prize || Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός φοιτητικής επιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο Πατρών
14 Νοεμβρίου 2024
- Διοργάνωση διαδικτυακής ημερίδας με θέμα: “Computational Materials Science 2024 (CMS24)”
14 Νοεμβρίου 2024
- Οδηγίες ορκωμοσίας – χρήσιμες πληροφορίες
8 Νοεμβρίου 2024
- 20 Minutes of Innovation by EUROAVIA Patras
29 Οκτωβρίου 2024
- Εκδήλωση Γραφείου Πρακτικής Άσκησης
22 Οκτωβρίου 2024
- Έναρξη περιόδου δηλώσεων και διανομών συγγραμμάτων Χειμερινού εξαμήνου 2024-2025
18 Οκτωβρίου 2024
- Έναρξη εργαστηρίου Πληροφορικής Ι
17 Οκτωβρίου 2024
Επιλεγμένα Νέα
Κατηγορία: Προπτυχιακά
Εφαρμογή του μέτρου Ανώτατης Διάρκειας Φοίτησης – Διαγραφή φοιτητών
21 Νοεμβρίου 2024
Κατηγορία: Φοιτητική μέριμνα
Αποτελέσματα αξιολόγησης αιτήσεων στέγασης Μεταπτυχιακών Φοιτητών στις Φοιτητικές Εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών ακαδ. έτους 2024 – 2025
14 Νοεμβρίου 2024
Κατηγορία: Βιβλιοθήκη
Σεμινάρια Introduction to Scopus – Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
24 Νοεμβρίου 2024
Κατηγορία: Βιβλιοθήκη
Έναρξη της δράσης “Η δύναμη των λέξεων” για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025
22 Νοεμβρίου 2024
Το τμήμα μου
Εδρα: Πάτρα
- | 2610996333 | 2610996302 | 2610996303 | 2610996304 | 2610996305 | 2610996300 | 2610996301
Χάρτης
Τμήμα Επιστήμης των Υλικών
Πρόγραμμα φαγητού
Πρωινό Κυριακή 24/11/24
Γάλα, καφές, τσάι, άρτος, βούτυρο , μαρμελάδα,ζαμπόν,τυρί,χυμός
Γεύμα Κυριακή 24/11/24
Πρώτο Πιάτο: Σούπα ζυμαρικών
Κυρίως Πιάτο: Γαλοπούλα αλά κρεμ με μανιτάρια -χυλοπίτες ή Παστίτσιο
Μπουφές Σαλάτα: Μαρούλι με κρεμμύδια φρέσκα, ρόκα-λόλα , ντομάτα,πιπεριά,κρεμμύδι
Επιδόρπιο: Φρούτο Εποχής 2 επιλογές,
Δείπνο Κυριακή 24/11/24
Πρώτο Πιάτο: Ριζότο με αλλαντικά
Κυρίως Πιάτο: Φασολάκια λαδερά με πατάτες ή Τριβελάκι καρμπονάρα τυρί τριμμένο
Μπουφές Σαλάτα: Μαρούλι με κρεμμύδια φρέσκα, ρόκα-λόλα , ντομάτα,πιπεριά, κρεμμύδι
Επιδόρπιο: Φρούτο Εποχής 2 επιλογές, Τυρί φέτα
Οι Ανακοινώσεις του τμήματος
- Εφαρμογή του μέτρου Ανώτατης Διάρκειας Φοίτησης – Διαγραφή φοιτητών
21 Νοεμβρίου 2024
- Hult Prize || Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός φοιτητικής επιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο Πατρών
14 Νοεμβρίου 2024
- Διοργάνωση διαδικτυακής ημερίδας με θέμα: “Computational Materials Science 2024 (CMS24)”
14 Νοεμβρίου 2024
- Οδηγίες ορκωμοσίας – χρήσιμες πληροφορίες
8 Νοεμβρίου 2024
- 20 Minutes of Innovation by EUROAVIA Patras
29 Οκτωβρίου 2024
- Εκδήλωση Γραφείου Πρακτικής Άσκησης
22 Οκτωβρίου 2024
- Έναρξη περιόδου δηλώσεων και διανομών συγγραμμάτων Χειμερινού εξαμήνου 2024-2025
18 Οκτωβρίου 2024
- Έναρξη εργαστηρίου Πληροφορικής Ι
17 Οκτωβρίου 2024