3η θέση του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών στον εθνικό διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2025 με το προϊόν Carob Crunchies

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (ΕΤΤ) του Πανεπιστημίου Πατρών κατέκτησε την 3η θέση στον ετήσιο εθνικό διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2025 για τη δημιουργία και ανάδειξη νέων προϊόντων διατροφής με οικολογικό και καινοτόμο χαρακτήρα, που διοργανώθηκε για 15η χρονιά από το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ). Το Τμήμα ΕΤΤ συμμετείχε στη φετινή διαγωνιστική διαδικασία με τα καινοτόμα προϊόντα Beerscuits, Carob Crunchies και HaruPella, με το προϊόν Carob Crunchies να καταλαμβάνει την 3η θέση και να δίνει στο Πανεπιστήμιο Πατρών το πρώτο του βραβείο στο διαγωνισμό Ecotrophelia μετά από την τέταρτη συνεχή παρουσία του Τμήματος ΕΤΤ στο διαγωνισμό!

 

Επισυναπτόμενα:




























Αρχείο Περιγραφή


pdf


ecotrophelia 2025



Πηγή