ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2024-2025

Σύμφωνα με το έγγραφο (https://eudoxus.gr/Files/Dianomi_Xeimerinou_2024_25.pdf) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2024.

Η διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2025. 

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές δικαιούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων και να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία θα συμπεριλάβουν κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τουςΣυγκεκριμένα, δεν δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα για τα μαθήματα στα οποία έχουν εξετασθεί επιτυχώς, καθώς και για κατ’ επιλογήν μαθήματα που δεν συμπεριλαμβάνονται στη δήλωσή τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (https://eudoxus.gr/contact).

Πηγή