Ανακοίνωση χρονοδιαγράμματος διδασκαλίας και εξέτασης μαθημάτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Εφαρμοσμένη Οικολογία και Διαχείριση Περιβάλλοντος», ακαδημαϊκού έτους 2024-2025

Ανακοινώθηκε το χρονοδιάγραμμα διδασκαλίας και εξέτασης μαθημάτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Εφαρμοσμένη Οικολογία και Διαχείριση Περιβάλλοντος», για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

Ως ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων έχει ορισθεί η Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024. Το χρονοδιάγραμμα διδασκαλίας και εξέτασης περιγράφεται στον Πίνακα 1.

Τη Δευτέρα, 21/10/2024 και ώρα 13.00-14.30, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους νέους μεταπτυχιακούς φοιτητές, προκειμένου να ενημερωθούν για το ερευνητικό και εκπαιδευτικό έργο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.). Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τμήματος Βιολογίας.

Πίνακας 1. Χρονοδιάγραμμα διδασκαλίας και εξέτασης μαθημάτων 1ου και 2ου  εξαμήνου.

Παρατηρήσεις:

  • Τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου διδάσκονται διαδοχικά από την 21/10/2024 έως το τέλος Ιανουαρίου του επόμενου έτους, συμπεριλαμβανομένων των εξετάσεων σε κάθε μάθημα.
  • Ακολουθεί το 2ο εξάμηνο διδασκαλίας (έως την 2η εβδομάδα του Μαρτίου) καθώς και η περίοδος εξετάσεων έως τα τέλη Μαρτίου 2025. Οι ακριβείς ημέρες, ώρες και αίθουσες διδασκαλίας κάθε μαθήματος θα ανακοινώνονται από τους αντίστοιχους διδάσκοντες του μαθήματος πριν την έναρξή του στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ.
  • Οι επαναληπτικές εξετάσεις σε κάθε μάθημα πραγματοποιούνται το Σεπτέμβριο, μετά την ολοκλήρωση και των δύο εξαμήνων.
  • Κατά τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών, θα πραγματοποιηθούν Σεμινάρια από προσκεκλημένους επιστήμονες από διάφορα εθνικά και διεθνή Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Ινστιτούτα.
  • Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων διδασκαλίας, όλοι οι φοιτητές/τριες του Π.Μ.Σ. καλούνται να υλοποιήσουν Διπλωματική Εργασία (στο 2ο
    και 3ο εξάμηνο) για την ολοκλήρωση των σπουδών τους, μετά από συνεννόηση με ένα μέλος του διδακτικού προσωπικού (ως επιβλέποντα/ουσα της εργασίας).

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

Ευανθία Παπαστεργιάδου
Καθηγήτρια
Διευθύντρια του Π.Μ.Σ


Πηγή